Okategoriserade

Nu startar våra tävlingar

By 3 juli, 2020 No Comments

Från den 1 juli är det öppet för tävlingar igen. Vi kommer att ha en del restriktioner med anledning av Covid-19.

– Vi kommer bland annat inte att ha några Shotgunstarter endast löpande starter. Vi kommer att fortsätta med regeln att flaggan ska vara kvar i hålet.

– Krattor kommer efter ytterligare diskussioner att vara bortplockade. Lägesförbättring i bunkern kommer vara tillåtet så nära bollens läge som möjligt och inte närmare hål.

– Golfident rekommenderas vid våra tävlingar.

– Prisutdelning kommer att vara vid en specifik tidpunkt för varje tävling som meddelas vid ankomstregistrering på tävlingsdagen. Prisutdelning sker utomhus och för endast pristagare.

– Läs mer på vår hemsida!

Ta en titt på våra kommande tävlingar och anmäl er till de som ni vill vara med på.

Kommande tävlingar:

5 juli Sommarsexan (tidigare Midsommarsexan) Partävling som spelas med tre olika spelformer 6 hål vardera.

Jönåkerdagarna:

9 juli Tre-Slaget Individuell tävling med unikt upplägg. Herrar spelar banan (rullande) vit-gul-röd tee från hål 1 och Damer gul-röd-orange tee.

10 juli Jönåkers Bästboll Två-mannalag, bästboll.

11 juli Irish Greensome Par tävling där båda slår ut och sedan slår båda ytterligare ett slag på sin medspelares boll. Sedan väljer man en av dessa bollar och slår vartannat slag.

12 juli Jönåker Scramblen 4-mannalag Scramble.

18 juli Äkta Make Sambo tävling Greensome Pb

26 juli Två generationer Foursome Pb. Ny uppdaterad Två generations tävling där man spelar två generationer med släktband. Bland de startande där båda deltagarna är medlemmar i Jönåkers GK delas även KM priset ut till de som har det lägsta bruttoresultat.

Anmälan till tävlingarna sker på golf.se eller via länk på vår hemsida under fliken ”Medlem” på hemsidan.