Damgolf 2020

Ny information!

Med anledning av Corona (Covid-19) så kommer vi att göra en del korrigeringar. Vi startar onsdag den 29 april och vi kommer tills vidare ej lotta damgolfen utan ni får själva gå in och boka starttid. Fri start råder således. Om ni vill ha hjälp med att bli inbokad med annan dam så kan ni kontakta klubben. Det är även möjligt att spela med en herre som markör. Spelformen kommer att vara individuell slaggolf under denna period.

Damgolfen spelas tisdagar och onsdagar.

Tisdagar spelar vi 18 hål tillsammans med Herrgolfen. Här kan vi spela i dambollar eller tillsammans med herrar.

Damgolfen på tisdagar är öppen för all damer födda 2002 eller tidigare. Spelare med högre hcp än 36 får deltaga men ej tillgodoräkna sig fler slag än vad som motsvarar exakt hcp 36.

Under säsongen är alla tider mellan kl 5.00-20.00 bokningsbara, tänk på detta när du ska spela damgolf.

Anmälningsavgiften är 60 kr/speltillfälle och ska betalas av alla deltagare före start i receptionen. Korrekt ifyllt scorekort lämnas åter till kansli/reception direkt efter avslutad tävling. Om det är stängt lämnas scorekortet i greenfee facket på kansliet. Kansliet sköter resultatredovisningen.

Klasser på tisdagsgolfen
A-klass hcp 0,0-20,5
B-klass hcp 20,6-36,0

Onsdagsgolfen
Onsdagar spelar vi från och med den 15 april – 9 september samt avslutningstävling lördag den 12 september. Vi spelar 9 håls golf med start mellan kl 17.00-18.00. Dessa dagar är det en lättsam spelform och efter rundan har vi en gemensam fika i restaurangen. De gånger vi har prisutdelning startar vi från kl 16.30. Lottad start med anmälan i förväg. Startavgift 40 kr.

För att deltaga i avslutningen den 12 september behöver du varit med 5 gånger under säsongen.

Välkommen till Damgolfens tisdags- och onsdagstävlingar!

Damupptakt
Med anledning av Covid -19/Corona så har vi i damkommittén beslutat att skjuta upp damupptakten den 4/4. Vi hoppas läget lugnar sig så vi kan ha en träff lite längre fram i vår. En folder med info och tävlingsprogram kommer finnas att hämta i klubbhuset och i restaurangen.

Modevisning 29 april kl 18.00
Obs! Denna dag ersätts av en Mode Dag kl 15-19, där du kan boka enskild tid för shopping. Rabatten för dagen blir 20%.
Vi får se det nya modet samt information om nyheter på övrig utrustning. Innan modevisning äter vi en lättare och måltid. Efter modevisning erbjuds alla 15% rabatt på all konfektion. Välkommen med din anmälan till tommy.arwidson@gmail.com

Hemlig Resa
Fredagen den 29 maj är inställd. Nytt datum blir till 2021.

Spelschema Damgolfen Onsdagar

OBS! Nedanstående schema är ersatt av individuell poängbogey som spelas med fri start under hela dagen. Vill Du ha hjälp med att bokas in med andra damer så kontakta receptionen. Avslutningstävlingen är inställd.

Datum Spelform Anmärkning
15 & 22 april Greensome – Utgår!
29 april Slaggolf
6 maj Scramble – 2-manna Start från 16.30 inkl prisutdelning