Banstatus

2021-05-30

Måndag den 31 maj är banan stängd till och med kl 12.00 på grund av dressning av greenområden.

Banan är öppen.

Semiruffen börjar komma ikapp. Mycket fina, jämna greener.

Välkomna!

Välkommen till Jönåkers Golfklubb

Information vid besök på Jönåkers GK med anledning av Corona (COVID-19):

Du är alltid välkommen in i klubbhuset/shopen och restaurangen. I shopen gäller max 7 personer samt att hålla två meters avstånd. Tänk på att undvika besök på klubben om du känner något symptom av sjukdom.

Vid Spel:

Lämna flaggan kvar i hålet (obligatoriskt!)

Hålkopparna har en lägre höjd för att underlätta upptagande av bollen

Bunkerkrattor kommer att finnas. Använd handske vid användande!

Bolltvättar nyttjas efter eget tycke. Använd handske vid användande!

Golfident – Vi rekommenderar att ni i första hand använder Golfident vid scoreregistrering.

(Planerad start för Golfident är i början av april)

Scorekort – För egen score och stäm muntligen av er score med medspelare.

Betalning av Greenfee och andra avgifter:

Betala som vanligt i receptionen/shopen. Tänk på att hålla två meters avstånd till andra.

Var vaksamma om inloggning sker vid Golfident-terminalen. Avvakta utanför tills incheckning är klar. Det går också bra att betala med swishnummer: 123 553 27 00

Meddela alltid personal muntligen eller via mobil om du betalar utan att komma in i klubbhuset.

Försäsongsgreenfee kommer att vara 300kr vardagar samt 350 kr helger. Alla övriga samarbeten utgår mot ordinarie greenfee.

Välkomna till golfsäsongen 2021!

OBS! Facebooksidan syns även här från vår startsida, så du behöver inte ha Facebook för att kunna följa nyhetsflödet där.