Veterankommitté

Kom med i Veterangolfen i Jönåkers GK!
Du golfare som är är född 1960 eller tidigare – den 1 juni startar vi den tionde säsongen! Det är den sociala gemenskapen och vår fina bana som är den stora anledningen till att vi hade ca 70 deltagare förra året. I veterangolfen kan du spela golf under ordnade, varierande former i sällskap med andra veteraner i en opretentiös, ledig och kamratlig golfsamvaro. Vi spelar såväl individuellt eller i olika lagsammansättningar. Se spelformer under Medlem/Veterangolf

Veterangolfen spelas måndagar och torsdagar enligt fastställt schema. 24 speltillfällen finns detta år. Fredagen den 25 september blir den storslagna avslutningstävlingen (om och hur må vi återkomma till)
  • Vi fortsätter med obligatorisk föranmälan. Din stora fördel är att du i förväg kan räkna ut ungefärlig starttid och slipper onödig väntetid.
  • Vi har även i år en Veterangolfavgift för deltagande på 100 kronor. Engångsavgiften ger möjlighet att lämna bidrag till klubben och även förutsättning att behålla vår låga spelavgift på 20 kronor. Veterangolfavgiften swishas vid årets första start ihop med startavgiften på 20 kronor den dag du ska spela! obs swisha på speldagen – resterande gånger swishar du 20 kronor på din bokade speldag.
  • Klubbens swishkonto är 123 553 2700. ange Veteran och namn
  • Vi använder Golfident, inga scorekortkort som ska signeras. Du registrerar själv i automat efter varje hål. Du måste checka in och checka ut vid automaten i shopen – där trycker du fram den ”tunna” resultatlappen och lägger den i brevlådan. Ingen signering av dig själv eller markör
  • Deltagande vid minst sju veterangolf ger dig rätt att anmäla tig till Veterantävlingen den 25 september (Om och hur må vi återkomma till)

Rutiner
Obligatorisk föranmälan i GIT-systemet via www.svenskgolf.se. Sök upp veterangolf och gå in och anmäl dig fram till och med kl 12.00 dagen innan. Starttider från 07.30 (några gånger 13.00 se spelschema) och startordning efter anmälningstid. Startlista publiceras senast kl 18.00 dag före tävling. Vi spelar tre-bollar.

En person från veterankommittén går alltid i första bollen och äger rätt att vid extremt* väder ställa in, avbryta eller korta ned planerad 18-hålsrunda. Anm. Extremt väder kan t ex vara hälsovådlig värme, åska, ösregn och/eller kraftig vind.

Startavgift i Veteranavslutningen inkl lunch är 300 kronor och för deltagande krävs minst sju spelade veterangolfsrundor under säsongen. Lunch vid prisutdelningen ingår i startavgiften. (Om och hur detta må gälla den 25 september återkommer vi till)

Närmare upplysningar lämnas gärna av någon av medlemmarna i Veterankommittén : Bengt-Arne Svennberg, 070-818 36 60, Olle Beijar, 070-398 57 20, Mikael Bentzer, 073-065 50 52, Tony Berglund, 070-692 94 40, Nils-Olof Nilsson, 070-699 05 42,  och Margareta Ölander, 070-273 35 25.

Välkommen!

Ytterligare volontärer behöver tillkomma.

Välkommen!