Barn- och ungdomsträning

Ungdoms- och juniorträning
Vi har träningar för ungdomar och juniorer under hela sommaren. Vi har även ett mycket populärt 4-dagars golfläger veckan efter skolavslutningen varje år.

Ungdomsträning
Söndagar kl 11.00 och onsdagar kl 17.30
Pris: 500 kr
Ledare: Mikael och Alexander Stålbrand samt eventuellt extra pro.
Yngre åldrar samt du som inte har officiellt hcp eller precis startat din resa mot lite lägre hcp.

Juniorträning
Onsdagar kl 17.oo i juni tills ungdomslägret.
Onsdagar kl 10.00 mellan den 22 juni- 10 augusti
Pris: 1000 kr
Pro/Tränare: Tommy Arwidson och Bo Ackelman
Juniorträning är för dig med officiellt hcp som kommit lite längre med din golf. Föranmälan till denna grupp behövs.
I juniorträningen kan man när det är möjligt även träna med Alexander och Mikael Stålbrand.

Golfläger 2022

Börja spela golf på bygdens fina golfbana i Jönåker!
Golflägret är en rolig start på sommarlovet för både nya golfare som vill lära sig och mer rutinerade unga golfare som vill få träning och spel på banan varje dag. Det finns grupper som passar alla nivåer. För att komma igång och spela golf behöver man både praktisk utbildning i golfspelets alla olika slag och teoretisk utbildning i form av golfvett och de vanligaste reglerna. Detta erbjuder vi de ungdomar som önskar under vecka 24 (veckan efter skolan slutar).

Eftersom lägret är under ganska många timmar varje dag tänker vi att det främst riktar sig mot sommarlovslediga skolbarn.

Pris: 100 kr (observera att antalet platser är begränsat).

Vi äter lunch ca kl 11.30, Lunchen ingår i avgiften för deltagarna.

Efter denna utbildning erbjuds ungdomarna fritt medlemskap. När officiellt handicap i golf uppnåtts registreras man i Golfens IT-system (GIT) och då tillkommer en kostnad på 400 kronor för fortsatt medlemskap. Detta är en kostnad som vi betalar vidare till Svenska Golfförbundet för varje medlem.

Vi kommer att ha 5 – 6 utrustningar med golfklubbor som ungdomarna kan låna fritt vid träning och golfspel. Till en början behöver man således ingen egen utrustning.

Välkommen och anmäl dig på 0155-703 14 eller till info@jonakersgk.se

Mikael Stålbrand och Tommy Arwidson