Skip to main content

Guld Partners

Silver Partners

Partners

För några år sedan ändrade vi vår organisation och bemanning på golfbanan. Med en gemensam banchef och fördjupat samarbete med Bråvikens GK samt nytt samarbete med Flens GK. Skötseln av banan har moderniserats 0ch fungerar mycket bra. Golfanläggningen är i behov av ytterligare investeringar de närmaste åren. Vi byter tak på våra byggnader, ser ständigt över golfbanan, maskinpark och driving range. Till säsongen 2020 kommer vi utveckla vår projekt med att vintertäcka alla greener för att på detta sätt ha en gynnsam och tidig start av vårsäsongen.

Samarbete för dig som Sponsor
Vi har ett nära samarbete med bland annat Bråvikens GK där du som sponsor även kan använda ditt Företagskort. Gemensamt för klubbarna är att vi även har Golfident som är ett nytt modernt system att föra sin score på banan. Här finns även möjlighet att synas med sitt varumärke. Exponering på Golfidents Leaderboard (klickbar med länk till webbplats), skärmar i klubbhuset och restaurangen. Pris 2.800 kr/år exklusive moms.

Ökat medlemsantal
Vi har sedan 2017 årligen ökat antalet medlemmar. Vi kan ytterligare öka antalet medlemmar med ca 150st de kommande åren utan att tillgängligheten för spel påverkas för mycket.. Vår ambition är att kombinationen Bra restaurang, Bra service, Bra bana och Bra Golfstore shop gör vår anläggning attraktiv för medlemmar, sponsorer och gäster. Vi har idag 1.246 medlemmar och upp till 6.000 besökande gäster.

Vår restaurang har fått ytterligare ett lyft i vår nya krögare Lasse Forslund som lagar god mat från grunden. Vi är självklart glada ett han fortsätter under 2020 och satsar även på cateringverksamhet.

Bli sponsor
Är du intresserad av att bli sponsor kontakta klubbchef Tommy Arwidson på 0155-70314 för att diskutera upplägg, alternativt boka en tid för ett personligt besök.