Boka tid

Viktig information från klubben!

Information vid besök på Jönåkers GK med anledning
av Corona (Covid-19).

Du är alltid välkommen in i klubbhuset/shopen och restaurangen. Tänk på att hålla avstånd vid betalning och kö. Vid fler än 15 personer avvakta utanför byggnaden. Tänk på att undvika besök på klubben om du känner något symptom av sjukdom samt anmäl om du blivit sjuk strax efter besök på golfklubben. Städning utökas under dessa tider samt att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Se anslagna affischer runt om på vår anläggning.

Vid Spel
• Lämna flaggan kvar i hålet (obligatoriskt!)
• Hålkopparna har en lägre höjd för att underlätta upptagande av bollen
• Bunkerkrattor är borttagna. Lägesförbättring gäller. Jämna ut marken med skorna/klubban!
• Bolltvättar är ur bruk tills vidare.
• Golfident – Vi rekommenderar att ni i första hand använder Golfident
vid scoreregistrering. Tips! Chipet går att använda istället för händerna på terminalen.
• Scorekort – För egen score och stäm muntligen av er score med medspelare.

Betalning av Greenfee och andra avgifter
Betala som vanligt i receptionen/shopen. Tänk på att hålla en meters avstånd till andra. Det går också bra att betala med Swish nr 123 553 27 00
Meddela alltid personal muntligen eller via mobil om du betalar utan att komma in i klubbhuset.

Tidsbokning högsäsong reception/shop helger 8.00-15.00
vardagar mellan 8.00-18.00
E-post: info@jonakersgk.se

Bokningsinformation
Tidsbokning april – oktober
Vardagar 5.00-20.00
Helger 7.00-17.00
Avvikelser kan förekomma vår och höst. Välkomna!