Jönåker Golfklubb är en familjär klubb med en genomarbetad och trevlig golfbanaNär klubben bildades för trettio år sedan var det i en tid då golfen blivit en alltmer folklig sport. Idag utmärker sig klubben med sin familjära, öppenhjärtiga, otvungna atmosfär och en välskött golfbana omsluten av vacker natur. Här finns även en välsorterad golfshop och inte minst en restaurang med god husmanskost som är populär såväl hos golfare och andra besökare.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta, noggranna och drivna människor som vill bli en del av vårt gäng. Vi har en positiv grundinställning och en trevlig laganda. Även om vi inte har några lediga tjänster ute just nu är du alltid välkommen med en spontanansökan till inf@jonakersgk.se