Skip to main content

Lediga jobb

 

Just nu söker vi en Greenkeeper / 2:e man

Den person vi söker skall ha erfarenhet av arbete inom skötsel av golfanläggning under ett par år. Kunna följa upp givna instruktioner samt vara en god problemlösare. Arbetet innebär att den sökande skall ha baskunskaper i maskinskötsel, vilket innebär service och underhåll av maskinparken. Dessutom krävs baskunskaper i bevattningsteknik (byte av spridare, enklare ledningsbyten och lagning av läckage) liksom baskunskaper i greenkeeping och gräsvård. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna såsom samarbetsförmågan.

Det är meriterande är:
– Erfarenhet från skötsel av golfbanor eller grönytor. Körkort, kunskaps- eller förarbevis.
– Erfarenhet från att skruva på maskiner, traktorer eller liknande är ett stort plus, då anställningen eventuellt kan leda till en mekanikertjänst.
– Utbildning inom grönyteskötsel, genomgått GUB- och VUB-kursen.
– Som person är du intresserad av golf samt arbetsvillig och har förståelse för att yrket kräver mycket arbete under sommarperioden. Du är även ordningsam samt fungerar bra i grupp.
– Anställningstid, arbetstid och lön enlig överenskommelse.

Vi på Jönåkers GK strävar alltid efter att ha bra, motiverad och återkommande
personal. Inget av ovanstående är därför ett krav utan det är viktigt för oss att
hitta rätt person som förstår och uppskattar vad vi försöker skapa på Jönåker.

Om anställningen:
Lön: Fast lön
Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidare anställning 100%
Arbetsplats: Jönåker, Nyköpings kommun i Södermanlands län.
Start: Enligt överenskommelse

För med information kontakta klubbchef Tommy Arwidsson, tel: 0708-58 42 48 / 0155-703 14 alternativt info@jonakersgk.se.
Sista ansökningsdag 29 februari 2024. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så vänta därför inte med att söka jobbet.

Välkommen med din ansökan till info@jonakersgk.se eller Jönåkers GK, Nedre Jäder 1, 611 96 Jönåker. Märk din ansökan med Greenkeeper/2:e man.