Skip to main content

Lediga jobb

 

Jönåker Golfklubb är en familjär klubb med en genomarbetad och trevlig golfbanaNär klubben bildades för trettio år sedan var det i en tid då golfen blivit en alltmer folklig sport. Idag utmärker sig klubben med sin familjära, öppenhjärtiga, otvungna atmosfär och en välskött golfbana omsluten av vacker natur. Här finns även en välsorterad golfshop och inte minst en restaurang med god husmanskost som är populär såväl hos golfare och andra besökare.

Just nu söker vi en krögare

Är det vår nästa krögare som brinner för mat och service samt vill driva restaurang i en fantastisk miljö? Då vill vi komma i kontakt med dig!

”Vår Story” är en alldeles egen historisk berättelse trettio år tillbaka i tiden. Det var då de första spadtagen togs och som skulle bli början till en helt ny golfanläggning, idag kan vi erbjuda möjligheten att spela på en genomarbetad och välskött 18-håls golfbana. Det klubben kommit att bli känd för är framför allt den familjära och avslappnade känslan och idag har vi drygt 1300 medlemmar.

Jönåkers Golfklubb är vackert beläget i Kiladalen utanför Nyköping, tre minuter från avfarten till E4:an. Här finns en restaurang som vi nu vill utveckla och ta till nya nivåer, en golfshop och uppställningsplatser för husvagnar och husbilar som genererar över 450 övernattningar per
säsong.

NU SATSAR VI!
Vår nyrenoverade Drivingrange ligger granne med restaurangen och lockar många till träning, en ny stor golfstudio kommer att stå klar 2024 och kommer erbjuda golf hela året. Nu vill vi satsa på restaurangen och söker en krögare och/eller entreprenör som brinner för att arbeta med mat och service och som vill vara med och utveckla klubbens restaurang. Läget utmed E4an är ett toppläge som gör det möjligt att, utöver alla hungriga golfare, även kunna erbjuda till exempel lunch till förbipasserande matgäster. I närområdet finns även boende och företag som gärna tar en dagens lunch. Här finns en otrolig potential att utveckla restaurangen till nya nivåer. Frukostpåse till morgonpigga golfare och övernattningsgäster, lunch, ”After Golf”, catering, grillkassar till övernattande gäster eller till golfspelare som vill hem och fixa middagen snabbt efter rundan.

Idéerna och möjligheterna är många. Ser du också möjligheterna?
Hör av dig så diskuterar vi vidare, för vi är beredda att satsa om du är det!

Välkommen med din ansökan!
Kontakt: Ledamot styrelsen / Katarina Klang Tasevski 070-414 80 32 eller skriv till katarina.klang.tasevski@gmail.com

Med vänlig hälsning
Klubbchef / Tommy Arwidsson