Jönåker Golfklubb är en familjär klubb med en genomarbetad och trevlig golfbanaNär klubben bildades för trettio år sedan var det i en tid då golfen blivit en alltmer folklig sport. Idag utmärker sig klubben med sin familjära, öppenhjärtiga, otvungna atmosfär och en välskött golfbana omsluten av vacker natur. Här finns även en välsorterad golfshop och inte minst en restaurang med god husmanskost som är populär såväl hos golfare och andra besökare. Just nu söker vi en:

Greenkeeper/Maskinist

Den person vi söker skall ha erfarenhet av arbete inom skötsel av golfanläggning under ett par år, ha goda ledaregenskaper och kunna instruera och följa upp givna instruktioner samt vara en god problemlösare. Arbetet innebär att den sökande skall ha goda maskinkunskaper, vilket innebär service och underhåll av maskinparken. Dessutom krävs baskunskaper i bevattnings- teknik (byte av spridare, enklare ledningsbyten och lagning av läckage) liksom baskunskaper i greenkeeping och gräsvård. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna såsom samarbetsförmågan.

Meriterande är att ha genomgått GUB- och VUB-kursen.

Om anställningen:
Lön: Fast lön
Anställningsvillkor: Heltid
Var ligger arbetsplatsen? Arbetsplatsen ligger i Jönåker, Nyköpings kommun i Södermanlands län.
Start: Enligt överenskommelse

För med information kontakta banchef Andreas Manninen, 070-914 68 11, a.manninen81@gmail.com

Sista ansökningsdag 5 augusti 2020. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan till Andreas Manninen, a.manninen81@gmail.com eller Jönåkers GK, Nedre Jäder 1, 611 96 Jönåker.

Märk din ansökan med Greenkeeper/Maskinist.