Seriespelslag 2019

Jönåkers Golfklubb deltager i ett antal olika seriespel. Våra olika serielag är:

H30 - 4-mannalag med Herrar som är mellan 30-39 år.
H40 - 4-mannalag med Herrar som är mellan 40-49 år.
H50 - 6-mannalag med Herrar som är mellan 50-59 år.
H60 - 6-mannalag med Herrar som är 60 år och uppåt.
H70 - 6-mannalag med Herrar som är 70 år och uppåt.
Mellansvenska Veteranserien - 6-mannalag med Herrar som är 65 år och uppåt.
Damserien - 4-mannalag för Damer som är 20 år och uppåt.
Nationella Seriespelet Div II - 6 mannalag Scratch Slagtävling i olika spelformer

Nedan finner du lite information om respektive serielag.

H 30 Ej klart!

H 30 spelar i division 1. Lag i serien är xxx och Jönåkers GK. Slutspel är den 14 september på Strängnäs GK.
I H30 får även max 2 spelare som är mellan 22-29 år deltaga. Spelare som är äldre än 39 år får även deltaga i denna klass. Laget består varje omgång av 4st spelare. Spelform: Matchspel. Speldagar: Tisdagar kl 16.00. Max hcp att tillgodoräkna sig är hcp 16,0.
Lagkapten för H30 är xxxxx xxxxxxxx. Ta kontakt med honom om du har frågor eller är intresserad av att spela med H30.

H 40 Ej klart!

H 40 spelar i division 2. Lag i serien är  GK och Jönåkers GK. Slutspel är den 15 september på Eskilstuna GK.
Spelare som är äldre än 50 år får även spela i denna klass. Laget består varje omgång av 4st spelare. Spelform: Matchspel. Speldagar: Torsdagar kl 16.00. Max hcp att tillgodoräkna sig är hcp 16,0.
Lagkapten för H40 är Jimmy Gustafsson. Ta kontakt med honom om du har frågor eller är intresserad av att spela med H40.

H 50 Ej Klart!

H50 spelar i division 2. Lag i serien är GK och Jönåkers GK. Slutspel är den 22 september på Gripsholms GK.
Spelare som är äldre än 60 år får även spela i denna klass. Spelform: Matchspel, Speldagar: Tisdagar kl 16.00. Laget består varje omgång av 4st spelare. Max hcp att tillgodoräkna sig är hcp 20,0.
Lagkapten för H50 är Christer Strömberg. Ta kontakt med honom om du har frågor eller är intresserad av att spela med H50.

H 60 Ej Klart!

H60 spelar i division 2. Lag i serien är GK och Jönåkers GK. Slutspel är den 16 september på Flens GK.
Spelare som är äldre än 70 år får även spela i denna klass. Spelform: Matchspel. Speldagar: Måndagar kl 10.00. Laget består varje omgång av 6st spelare. Max hcp att tillgodoräkna sig är hcp 24,0. Lagkapten för H60 är Lennart Storm. Ta kontakt med honom om du har frågor eller är intresserad av att spela med H60.

H 70 Ej Klart!

H70 spelar i division 1. Lag i serien är  GK och Jönåkers GK. Slutspel spelas den 19 september på Åda GK.
Laget består varje omgång av 6st spelare. Spelform: Matchspel. Speldagar: Torsdagar KL 10.00. Max hcp att tillgodoräkna sig är hcp 28,0. Lagkapten för H70 är Belle Nilsson. Ta kontakt med honom om du har frågor eller är intresserad av att spela med H70.

Mellansvenska Veteranserien

H65 Mellansvenska Veteranserien spelas i division 3 södra. Lag i serien är Ingelsta GK, Flens GK, Loftahammars GK, Mjölby GK, Mälarbadens GK, Norrköping-Söderköpings GK, Nyköpings GK, Waldemarsviks GK och Jönåkers GK.
Laget består varje omgång av 6st spelare. Spelform: Matchspel. Ålder 65 år eller äldre. Maxhcp 22,0. Lagkapten för serien är Lennart Storm.
Ta kontakt med ovanstående om du har frågor eller är intresserad av att spela i serien.

Damserien Ej Klart!

Damserien spelar i division 2. Lag i serien är GK och Jönåkers GK. Speldagar är söndagar kl 14.00. Slutspel spelas den 15 september på Åda GK.
Laget består varje omgång av 4st spelare. Ålder 20 år och uppåt. Max hcp att tillgodoräkna sig är hcp 36,0. Spelform: Matchspel. Lagkapten för Damserien är xxxxxxx xxxxx. Ta kontakt med henne om du har frågor eller är intresserad av att spela i Damserien.

Seriespel Div II Sydöstra

I det nationella seriespelet div II deltagar följande lag: Bråvikens GK, Eskilstuna GK, Flens GK, Katrineholms GK, Motala GK, Mälarbadens GK, Strängnäs GK, Torshälla GK, Trosa GK, Vidbynäs GK, Vreta Klosters GK, Åtvidabergs GK och Jönåkers GK.
2016 spelas allt i en omgång på Flens GK 17-18 juli.
Laget består av klubbens bästa seniorer och juniorer.