Modevisning onsdagen den 19 april

Nu är det dags för vår årliga modevisning, i år med en ny "twist". Vi kommer att visa årets klädnyheter samt allt nytt i golfklubbor, skor och övrig utrustning. I år är både damer och herrar är välkomna!

Vi träffas i vår restaurang där Lasse & Sture serverar räksmörgås inkl. måltidsdryck.

Kläder kommer att visas från Abacus, Daily Sports, Callaway, FootJoy, Puma och Under Armour. Klubbnyheter från Cobra, Ping, Titleist, Callaway och Zynk Golf. Skor från FootJoy och Ecco.

Efter maten delar vi upp oss. Damerna i restaurangen för modevisning och herrarna i shopen för nyheter i allehanda golfprylar. Modellerna kommer även att gå igenom shopen under kvällen och damerna får se klubbnyheter efter modevisningen.

Maten serveras mellan kl 17.30- 18.30. Ungefär kl 18.45 startar modevisningen och samtidigt genomgång av årets utrustningsnyheter i shopen.

Pga att vårt nyhetsbrevs-program fortfarande inte fungerar skickar vi istället inbjudan på detta sätt. Känner ni någon som vill delta men som inte är medlem är de givetvis välkomna!

Anmäl er nu per mail till tommy.arwidson@gmail.com eller på telefon 0155-703 14 senast måndagen den 17/4. Först till kvarn då platserna är begränsade! Kostnad för mat och måltidsdryck är 80kr.

Varmt välkomna!

Hälsningar Tommy, Andreas & Ann