Modevisning onsdagen den 24 april

Nu är det dags för vår årliga modevisning, med liknande upplägg som förra året. Vi kommer att visa årets klädnyheter samt allt nytt i golfklubbor, skor och övrig utrustning. Både damer och herrar är välkomna!

Vi träffas i vår restaurang där Lasse & Sture serverar räksmörgås inkl. måltidsdryck.

Kläder kommer att visas från Abacus, Daily Sports, Func Factory, FootJoy, Puma och Under Armour. Klubbnyheter från Cobra, Ping, Titleist och Zynk Golf. Skor från FootJoy, Puma, Adidas och Ecco.

Efter introduktion och mat delar vi upp oss. Damerna i restaurangen för modevisning och herrarna i shopen för nyheter i allehanda golfprylar.

Maten serveras mellan kl 17.30- 18.30. Ungefär kl 18.45 startar modevisningen och samtidigt genomgång av årets utrustningsnyheter i shopen.

Känner ni någon som vill delta men som inte är medlem är de givetvis välkomna!

Anmäl er nu per mail till tommy.arwidson@gmail.com eller på telefon 0155-703 14 senast måndagen den 22/4. Först till kvarn då platserna är begränsade! Kostnad för mat och måltidsdryck är 80kr.

Varmt välkomna!

Hälsningar Tommy, Andreas & Ann