Nyköpings Inomhushall

Inomhushallen är ett projekt av tre st golfklubbar: Jönåkers GK, Nyköpings GK och Kiladalens GK. Bemanningen består av ideella krafter från våra klubbar.

Golfhallen öppnar den 7 januari 2017.
Öppettider:
Måndag - Torsdag  kl 11-19
Fredag- Söndag     kl 11-17

För mer info: www.nykopingsgolfhall.se

Tyvärr har vi blivit tvungna att stänga inomhushallen pga klagomål på hög ljudnivå från lokalen.
Vi kommer att se om det finns alternativa lokaler, men tyvärr kommer det med all sannolikhet att ta för lång tid att färdigställa en ev ny lokal under denna vårsäsong.

Bemanning av Jönåkers GK

Jönåkers GK har tilldelats bemanningsansvar veckorna 3, 7 & 11.

Nedan finner ni lediga pass, samt vilka som är inbokade. Kontakta oss på kansliet via telefon 0155-703 14 eller per mail info@jonakersgk.se om du kan ställa upp för pass i inomhushallen. Schema med instruktion för arbetsuppgifter mailas ut efter inbokat pass.

Pga att hallen fått stänga kommer definitivt vecka 3 att utgå i bemanning av hallen. Vi tackar alla er som ställt upp och bokat in er på pass och återkommer så fort vi vet något om ev ny lokal.
DatumPass 1Pass 2
Vecka 3fm kl 11-15em kl 15-19
Måndag den 16 januariBirgitta & Jan HögbergLeif Blom & Christer Lourie
Tisdag den 17 januariTommy Ljung & Göran CederholmBirgit & Hagbert Svensson