Medlemskommittén

Medlemskommittén arbetar med Fadderverksamhet för nybörjare på måndagskvällar under säsongen. Klubben ser det som ytterst viktigt att alla nybörjare som så önskar får chansen att spela med en fadder efter introduktionen av instruktör i spelets tekniska delar samt grundteorin. På dessa måndagskvällar får du som nybörjare chansen att i lugn och ro bygga upp ditt spel i praktik och teori på väg mot officiellt hcp. Läs mer om nybörjar/faddergolf dagar med schema mm under fliken "Klubben" i den övre listen på hemsidan.

Medlemskommittén arbetar även med prova på dagar samt medlemskvällar/dagar som t ex Jönåkerdagen.

Vill du hjälpa till som fadder är du välkommen att kontakta receptionen eller Ingegerd Vesterlund, mobil 073-669 73 73.