Ideellt Arbete

Vi välkomnar ideellt arbete i Jönåkers Golfklubb. Är Du intresserad av att hjälpa till har vi många intresseområden där något kanske intresserar just dig.
Kontakta vår klubbchef Tommy Arwidson eller respektive ansvarig för kommitté eller projekt där du vill hjälpa till.

Banan

Vi har 10-15 personer som kontinuerligt hjälper till och höjer finishen på banan genom att hjälpa till med gräsklippning och ordna våra bunkrar mm. Just nu eftersöker vi 2-3 personer som kan hjälpa till med att hålla klubbhusområdet snyggt.

Kontakta Pelle Jansson eller Yngve Widholm om Du vill hjälpa till med praktiskt arbete på banan och/eller klubbhusområdet.

Nybörjare/Medlemskomitté

Vi värnar om våra nya golfare och vill att alla ska komma ordentligt igång med golfen.
Faddrar till nybörjargolfen behövs kontinuerligt. Vill du hjälpa till med detta eller andra medlemsaktiviteter som prova-på-dagar, fester mm kontakta Ingegerd Vesterlund.

Ungdomskommitté

För våra ungdomar som tränar samt kommande ungdomar har vi träningar veckovis och lägerverksamhet. Är du intresserad att arbeta med ungdomar kontakta Tommy Arwidson eller Mikael Stålbrand.

Tävlingskommitté

Vi har tävlingar från maj-oktober. Detta kräver en del tävlingsledare. Är du intresserad av tävlingsverksamhet och kanske framledes vill gå tävlingsledarutbildning för att bli tävlingsledare är du välkommen att kontakta Lill Ingvarsson

Hålvärdar

Vi har ett flertal hålvärdar som hjälper till på olika hål samt runt klubbhusområdet.
Vi har några vakanser som vi önskar fylla ut. Kontakta kansliet om Du är intresserad att hjälpa till.

Inomhushallen i Pål Ljungs Hage

Vi driver en inomhushall i köpcentret Pål Ljungs Hage tillsammans med våra grannklubbar Kiladalens GK och Nyköpings GK under perioden januari-Mars.
Jönåkers GK ansvarar för att bemanna inomhushallen tre av dessa veckor. Vi behöver Din insats för att kunna göra detta. Kontakta kansliet om du vill hjälpa till.