Nybörjarmedlem

Vill Du börja spela golf så erbjuder vi under 2017 dig att gå en nybörjarkurs i golf för endast 995kr + studiematerial.

Du får en introduktion till golfsvingens grunder och de olika närspelsslagen som puttning, chippning, pitchning och bunkerslag.

Efter kursen får du spela på golfbanan genom att lösa ett nybörjarmedlemskap á 1 990kr. I detta pris ingår fortsättningsträning i form av gratis träningspass en gång i veckan. Du fortsätter med att spela tillsammans med goda vänner som faddrar eller genom att deltaga i vår organiserade nybörjargolf.

Barn under 15 år betalar halv kursavgift. Barn under 15 år har fritt medlemskap t o m de klarat "grönt kort" (hcp 54). Därefter betalar de endast 400kr i medlemsavgift.

Du får låna klubbor fritt under kurstiden, sedan har vi även ett antal utrustningar till låns vid spel för de som vill avvakta med inköp av egna klubbor.

Ny Medlem

Spelar Du golf idag och vill bli medlem i Jönåkers GK, så erbjuder vi dig Prova på medlemskap för  1990kr.
Detta gäller som fullvärdigt medlemskap år 1 som du är mdlem i klubben.

Väljer du annan medlemsform ber vi Dig kontakta kansliet för ytterligare information.

Aktivitetsdagar 2017

Välkommen att prova på golf på Jönåkers GK. Prova och slå bollar på våra övningsområden, Rolig putttävling, ShortGolf för de yngre, Spela på vår korthålsbana och mycket mer.

Första aktivitetsdag är Golfens Dag lördagen den 20 maj 2017.

Kontakta klubben för mer information.

Välkomna!