Årsavgifter för 2017

För seniorer (26 år och uppåt) krävs en spelrätt i Jönåkers GK. Spelrätt krävs för de medlemsformer som är märkta med ett ¤.
Årsavgifterna för 2017 är följande:
Premium6500 kr*
Guld5000 kr¤
Guld Par4850 kr/person¤
Guld par Småbarnsföräldrar5000 kr/par
Silver4100 kr¤
Brons1900 kr¤
Juniorer -02 (0-15 år, utan hcp)0 kr
Juniorer -02 (0-15 år, med hcp)400kr
Juniorer 99-01 (16-18 år)800 kr
Juniorer 96-98 (19-21 år)1500 kr
Senior 92-95 (22-25 år)2500 kr
Greenfeemedlem PLUS990kr
Greenfeemedlem Bas (ej spelrätt)695 kr
Nybörjar/Faddermedlemskap1990 kr
Prova-på-medlem år 11990 kr
Passiv medlem400 kr¤
Årsavgiften kan delas upp om Du anmäler dig till Moregolf Mastercard via ditt medlemskort. Anmälningsbroschyr finns att hämta på kansliet eller ses på vår hemsida.
Nytt för 2017 är även en autogirobetalning. Mer information kommer...

Utförligare beskrivning av de olika medlemskapstyperna:

Premium medlemskap Du har allt som ingår i Guldmedlemskapet samt utöver detta:
- Extra rabatt på Greenfee till dina gäster (100kr rabatt)
- 2 st Greenfeecheckar
- Dekal "Jag stödjer Jönåkers GK"
- 5 st extra hinkar vid köp av Driving range kort
- Erbjudanden från shopen
- 1st Golflektion
- 2 st luncher
- 200kr i rabatt på 30-kort för elbilshyra

Innehållet i detta medlemskap ska nyttjas under innevarande år

Guld medlemskap samt Junior (tidigare Fullvärdig, Äkta Make/Sambo och Familj medlemskap) = Du får spela alla dagar i veckan. Du får deltaga i vår klubbverksamhet innehållande tävlingar, alla olika typer av seriespel, resor och andra arrangemang.

Guld medlemskap Småbarnsförälder  För er som har små barn 0-7 år och inte hinner spela så mycket golf, men vill hålla kontakt med spelet och klubben. Vi erbjuder er att spela 2 för 1 under denna period i livet. Barn 0-15 år är dessutom medlemmar fritt!

Silver medlemskap
(tidigare vardagsmedlem) är som ovanstående med den skillnaden att Du får betala 200 kr helgdag.

Brons medlemskap (tidigare Sällanspelsmedlem) är ett låg frekvent medlemskap.
Av olika anledningar kanske Du spelar mindre golf ett eller några år. Du vill kvarstå som medlem i klubben, men erlägger en lägre årsavgift för att sedan betala 200kr/18 hål samt 100kr/ 9 hål. Du spelar fritt på korthålsbanan.

Passiv medlem. Du spelar för närvarande ingen golf, men kvarstår som medlem i klubben. Nyhet! För att prova på och komma igång med golfen får du spela en 18 håls rond alt två st 9 hålsronder.

Greenfeemedlem PLUS. För dig som inte bor på orten eller inte spelar golf så ofta .Du får 3 st fria ronder i medlemskapet. Sedan erbjuds du att köpa ytterligare ronder i form av klippkort. Du får spela klubbtävlingar men ej deltaga i seriespel och andra klubbarrangemang. Spelrätt krävs ej.

Greenfeemedlem Bas. Du har ett medlemskap i golfklubben. Betalar ordinarie greenfee på hemma som gästklubb. En greenfeecheck för spel på Jönåkers GK ingår (värde 380-400kr)

Nybörjar/Faddermedlemskap. Medlemskap för Dig som har gått nybörjarutbildning och vill prova-på-golf. Nytt för 2017 är att du erbjuds fri träning en gång i veckan som inkluderas i detta medlemskap.
Du får även seltaga i vår nybörjargolf.

Har Du frågor om våra olika medlemskapstyper. Kontakta kansliet på telefon 0155-703 14 eller maila Din fråga till info@jonakersgk.se